سامانه استخدام جو|چگونه از تغییر رنگ زرشک در زرشک پلو جلوگیری کنیم؟




چگونه از تغییر رنگ زرشک در زرشک پلو جلوگیری کنیم؟

در آشپزی و درست کردن غذا یک سری تکنیک ها و نکات ریزی وجود دارد که برای یک غذای کامل و بدون نقص باید بدانید. در این مقاله با چند فوت کربانوگری آشنا شوید.



چند فوت مهم کدبانوگری در آشپزی
برای این که رنگ زرشک در زرشک پلو تغییر نکند چه کار باید کرد؟
روغن داغ رنگ زرشک را تغییر می دهد. وقتی زرشک را روی حرارت می گذارید و با شکر مخلوط می کنید، باید در مدت زمان کم، روی حرارت کم باشد.

 
بهترین زمان برای اضافه کردن ماست به آش و غذا چه وقتی است؟
زمان مناسب اضافه کردن ماست نیم ساعت آخر است. موقع اضافه کردن ماست بهتر است آن را خوب هم بزنید تا صاف و یکدست باشد.

اگر بخواهیم درون شیرینی، دارچین بریزیم چه زمانی باید آن را اضافه کنیم و با چه چیزی باید مخلوط شود؟
برای شیرینی که دارچین دارد مثل پای سیب، دارچین با سیب مخلوط می شود. برای غذا هم باید در آخر پخت به مواد اضافه شود. برای شربت و شیرینی هم بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید.

برای این که تخم مرغ آب پز بعد از پختن سیاه نشود چه کار باید کرد؟
تخم مرغ آب پز را بعد از پخت در ظرف آب سرد بیندازید تا سیاه نشود.

بازديد : 805


اشتراک گذاري اين مطلب در :  
اشتراک گذاري در تلگرام    اشتراک گذاري در واتس آپ    اشتراک گذاري در تويتر    اشتراک گذاري در فيس بوک

آگهي استخدام

استخدامهاي معتبر و ويژه

آگهي استخدام


جلوگیری

 

تغییر رنگ

 

زرشک پلو

 

سامانه استخدام جو

کانال سامانه استخدام در تلگرام

ارسال نظر در مورد اين خبر

    (کد داخل تصوير را وارد نماييد)
آگهي استخدام

امکانات اعضاي سامانه

استخدام  نمايش استخدامهاي مرتبط با مدرک شما
استخدام  نمايش استخدامهاي مرتبط با استان و شهر شما
استخدام  دانلود رايگان نمونه سئوالات آزمونهاي استخدامي
استخدام  آگاهي از استخدامهاي روز، دولتي و خصوصي
استخدام  اطلاع رساني استخدام هاي جديد از طريق ايميل و پيامک
استخدام  انتشار آني آگهي هاي رسمي و معتبر کشور



این سایت در ستاد ساماندهی سایتهای اینترنتی ثبت گردیده و فعالیت آن تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد
طراحی از سنا نت