سامانه استخدام جو|مجوز ۲۵ هزار شغل در بخش صنعت و معدن سیستان و بلوچستان




مجوز ۲۵ هزار شغل در بخش صنعت و معدن سیستان و بلوچستان

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوجستان در حال حاضر استان صنعتی نیست اما در حال پیش روی به سمت صنعتی شده است و هم اکنون ۲۵ هزار شغل در بخش صنعت وجود دارد.
‌به گزارش نادر میرشکار در جمع خبرنگاران افزود: با پایان یافتن عملیات اجرایی تنها ۲ پروژه مهم پتروشیمی و فولاد به همین میزان اشتغال در استان ایجاد می‌شود و شرکت گسترش صنایع بلوچ ایرانشهر نیز با توان بالا در حال بازسازی و نوسازی ماشین آلات است که با اشتغال قابل توجهی تا پایان امسال راه‌اندازی خواهد شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: ثبت‌نام واحدهای تولیدی متقاضی تسهیلات در سامانه بهین یاب در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده است.
میرشکار همچنین از فعال شدن بخش تامین مالی بنگاه‌های تولیدی کوچک، متوسط و طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی در سامانه بهین‌یاب از ۲۸ خردادماه ۹۶ برای ثبت نام تسهیلات خبر داد.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت استفاده از همه بخش‌ها برای فعال‌سازی در عرصه تولید و نیز تاکید وزارتخانه، امسال مقرر شده علاوه بر واحدهای صنعتی، فعالان بخش معدن هم برای تأمین سرمایه در گردش و نقدینگی خود در سامانه بهین‌یاب ثبت‌نام کرده و از این تسهیلات استفاده کنند.
وی اظهار کرد: نکته مهم حمایت از تولید توسط مردم، تعصب نسبت به کالاهای ایرانی است و مردم می‌توانند با خرید کالاهای ایرانی و نه گفتن به کالاهای خارجی و قاچاق مهمترین حامیان تولیدات ایرانی باشند.
میرشکار افزود: سرمایه گذاریهای جدید مبتنی بر نیاز بازار کشور و بازار جهانی باید در استان ایجاد شود و این موضوع در استان در حال انجام است و محصولات و کالاهای تولیدی باید از لحاظ کیفیت و قیمت نیز قابل رقابت پذیری باشند‌.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت در ادامه به انعقاد قرارداد مهم صنعتی ایجاد طرح طایر خودرو با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر کار‌، استاندار سیستان و بلوچستان و مشارکت یک شرکت خارجی اشاره کرد و گفت: این طرح با سرمایه گذاری ۸هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و اشتغال ۱۳۵۰ نفر به صورت مستقیم و تولید سالیانه ۵۰ هزار تن طایر خودرو در شهرک صنعتی رامشار در حال اجراست.
وی بیان کرد: هم اکنون طرح‌های بزرگ و مهمی از جمله کاشی و سرامیک، تولید کاغذ از مواد سنگی با سرمایه گذاری یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در شهرک صنعتی رامشار و سیمان تیس در سرباز با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.
میرشکار به ۲ طرح مهم صنعتی در شهرک صنعتی زاهدان اشاره کرد و گفت: طرح کارخانه پوشاک هامون بافت با سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد ریال در فاز اول و ۵۰ میلیارد ریال در فاز دوم و ایجاد اشتغال مستقیم جهت ۵۰۰ نفر بر اساس اعلام مدیر طرح در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید و فاز اول طرح کاشی و سرامیک وشنگار زاهدان نیز با سرمایه گذاری ۷۰۰ میلیارد ریالی نیز تا پایان سال ۹۶ و فاز دوم تا پایان سال ۹۷ به پایان خواهد رسید.
رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان در ادامه به معادن استان اشاره کرد و گفت: انواع مواد معدنی بویژه مس، طلا، تیتانیوم، کرومیت و آنتیموآن در استان وجود دارد، اما در گذشته مطالعات اکتشافی تکمیلی در استان صورت نپذیرفته بود و هم اکنون ذخایر کشف شده معدنی استان یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تن است.
میرشکار بیان کرد: ۸۵ هزار کیلومتر مربع مطالعات اکتشافی در حوزه معدن توسط شرکت های بزرگ دولتی از جمله سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران،سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی ایران، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و شرکت صدر تامین وابسته به تامین اجتماعی در حال اجراست و طی سه سال گذشته به نتایج بسیار خوبی رسیدهایم و هم اکنون مطالعات تکمیلی نیز در حال انجام است و در آینده‌ای نزدیک شاهد سرمایه گذاری‌های گستردهای در بخش صنایع معدنی در استان خواهیم بود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: بر اساس برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در این زمینه در سال گذشته ۱۲۰ واحد تولیدی جهت اخذ تسهیلات رفع موانع تولید بویژه سرمایه در گردش به میزان ۱۰۲۰ میلیارد ریال به بانک‌ها معرفی شده‌اند که مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تا کنون پرداخت و بقیه نیز در حال پرداخت است و امسال نیز برنامه ریزی لازم صورت پذیرفته که واحدهای مشکل دار از طریق سامانه بهین یاب ثبت نام نمایند که این فرآیند آغاز شده است.
وی در ادامه به این موضوع اشاره کرد که تلاشهای بسیار زیادی در کشور برای حمایت از صنایع و ایجاد صنایع جدید صورت پذیرفته که نیاز به حمایت های مردمی نیز در این زمینه احساس می‌شود و نکته مهم حمایت از تولید توسط مردم تعصب نسبت به کالاهای ایرانی است و مردم می‌توانند با خرید کالاهای ایرانی و نه گفتن به کالاهای خارجی و قاچاق مهمترین حامیان تولیدات ایرانی باشند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات رونق تولید می‌توانند برای ثبت‌نام به آدرس اینترنتی ” behinyab.ir ” و یا به سایت وزارت صنعت معدن و تجارت مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه انتخاب بانک با خود متقاضیان است، ادامه داد: واحد‌های تولیدی  می‌توانند پس از نام‌نویسی در سایت بهین‌یاب و دریافت کد رهگیری، برای پیگیری به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مراجعه کنند.
میرشکار در ادامه افزود: در بخش مشاغل خانگی بازار خوبی وجود دارد و در این بخش نیاز به ایجاد بازارچه ها و مراکز فروش احساس می‌شود تا از طریق شرکت‌های پشتیبان در بازار داخل و خارج از کشور تولیدات عرضه شود اما آنچه مسلم است ایجاد خوشه‌های صنعتی همانند خوشهای فرش دستباف و خرما برای صنایع دستی چه در نمایشگاه‌های داخلی و چه خارجی جایگاه بهتری را ایجاد می‌کند و از لحاظ تثبیت شغل برای شاغلین بسیار مهم است.
وی در خصوص فرش سیستان اعلام کرد: با پیگیری‌های که انجام شد فرش دستباف سیستان ثبت جهانی شد و دارای برند است و اکنون جزء تولیداتی است که هم مشتری دارد و هم بازار فروش و این ظرفیتی است که ایجاد اشتغال پایدار را رقم خواهد زد.
میرشکار در خصوص آخرین وضعیت بخش اصناف در سطح استان بیان کرد: دراستان بالغ بر ۳۵ هزار و۴۶۰ واحد صنفی در رسته‌های توزیعی، تولیدی-خدمات فنی،خدماتی در قالب ۱۷۸ اتحادیه صنفی ودر ۱۷۰۰ رسته مشغول به فعالیت است.
وی در خصوص فعالیت‌های انجام شده در اجرای ماده ۱۲۱ قانون برنامه پنجم توسعه‌(موضوع پیگیری تجهیز واحدهای صنفی یه صندوق مکانیزه فروش) افزود: تاکنون تعداد ۲۱ هزارو ۳۳۸ واحد صنفی مجهز به دستگاه کارت خوان ۸ هزار و ۳۰۵ واحد صنفی به صندوق مکانیزه و ۶ هزار و ۸۴۵ واحد صنفی به ترازوی دیجیتال مجهز شده‌اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۹۵ برای ۲۵ اتحادیه صنفی انتخابات برگزار شد و خوشبختانه انتخابات معوق نداریم.
وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای مصوبه جلسه هیأت هالی نظارت بر سازماندهی صنفی مبنی بر ادغام اتحادیههای صنفی‌، طی سال گذشته تعداد ۱۳ اتحادیه در سطح استان ادغام شد که تعداد اتحادیه‌های قبل از ادغام در شهرستان زاهدان ۴۵ اتحادیه بود که بعد از ادغام به ۴۱ اتحادیه رسید در شهرستان‌های زابل تعداد اتحادیه‌ها از ۲۸ به ۲۷ در خاش از ۱۵ به ۱۰ در زهک از ۱۰ به ۸ و در ایرانشهر از ۱۹ به ۱۸ رسید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان افزود: بر اساس قانون ابلاغی در رابطه با پیگیری ایجاد و ساماندهی شهرک‌های صنفی و تاکید بر انتقال صنوف آلاینده به شهرک‌های صنعتی تعداد ۹۵۳ واحد صنفی در زاهدان به ۳ شهرک، تعداد ۳۰۰ واحد صنفی در چابهار به شهرک چابهار و تعداد ۴۰۰ واحد صنفی آماده انتقال به شهرک هستند.
بازديد : 1138


اشتراک گذاري اين مطلب در :  
اشتراک گذاري در تلگرام    اشتراک گذاري در واتس آپ    اشتراک گذاري در تويتر    اشتراک گذاري در فيس بوک

آگهي استخدام

استخدامهاي معتبر و ويژه

آگهي استخدام


اخبار استخدام

 

استخدام 25 هزار نفر

 

استخدام در بخش صنعت و معدن

 

سیستان و بلوچستان

 

استخدام در سیستان و بلوچستان

 

سامانه استخدام جو

کانال سامانه استخدام در تلگرام

ارسال نظر در مورد اين خبر

    (کد داخل تصوير را وارد نماييد)
آگهي استخدام

امکانات اعضاي سامانه

استخدام  نمايش استخدامهاي مرتبط با مدرک شما
استخدام  نمايش استخدامهاي مرتبط با استان و شهر شما
استخدام  دانلود رايگان نمونه سئوالات آزمونهاي استخدامي
استخدام  آگاهي از استخدامهاي روز، دولتي و خصوصي
استخدام  اطلاع رساني استخدام هاي جديد از طريق ايميل و پيامک
استخدام  انتشار آني آگهي هاي رسمي و معتبر کشور



این سایت در ستاد ساماندهی سایتهای اینترنتی ثبت گردیده و فعالیت آن تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد
طراحی از سنا نت